استیک شیر ماهی - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

استیک شیر ماهی

مواد لازم:
شیر ماهی= 800 گرم
سرکه= چهار قاشق غذاخوری
روغن =نصف
پیمانه
زنجبیل تازه رنده‌شده= دو سانتی‌متر
نمک و فلفل =به میزان
لازم
زعفران دم‌کرده و آبلیمو =از هر کدام دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده
=یک عدد
طرز تهیه:
شیر ماهی را برش‌زده و در موادی که شامل زعفران، سرکه،
آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس
در تابه چدنی آنها را کباب کنید.
نکته:
می‌توانید این کباب ماهی را با پلو
سرو کن

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:۱٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۳/٢٠