اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم:
گوشت گوسفند =200 گرم
کلم خردشده =سه پیمانه
هویج =یک
پیمانه
فلفل دلمه‌ای رنگی= 1/3پیمانه
نخود فرنگی= نصف پیمانه
آرد =دو
قاشق غذاخوری
قارچ =100 گرم
برگ بو و پیاز= از هر کدام یک عدد
پنیر
گودا= 150 گرم
جعفری و گشنیز ساطوری شده =به میزان لازم
خامه= 3/4
پیمانه
نمک، فلفل، ادویه و روغن زیتون= به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا
گوشت را به همراه پیاز، برگ بو، ادویه، فلفل و نمک بپزید. سپس آب آن را صاف کرده در
تابه‌ای هویج نگینی خرد شده، نخود فرنگی، کلم، فلفل دلمه‌ای و قارچ را باروغن تفت
دهید. آرد را اضافه کرده سپس آب گوشت وگوشت‌های خرد شده را ریخته و اجازه دهید تا
کاملا بپزد. در پایان جعفری و خامه افزوده و با پنیر گودای خرد شده تزیین و سرو
کنید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٥:۱٧ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۳/٢٠
تگ ها : سوپ کلم