اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

طرز تهیه کوفته باقلا

ابتدا گوشت و سبزی خرد شده و برنج خیس شده را با نمک و فلفل زردچوبه خوب ورز می دهیم سپس باقلا را اضافه نموده و کمی ورز داده و به اندازه پرتقال گلوله ای برداشته ...

 

مواد لازم برای 

 

 

 

- گوشت مغزران 3 بار چرخ شده 500 گرم

 

- سبزی کوفته ریز خرد شده 500 تا 400 گرم شامل تره، شبت، ترخون و مرزه

- برنج خیس خورده1پیمانه

- مغز باقلا تمیز شده 400 گرم

-کره 50 گرم

- پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری

- آلو 10 عدد

- نعناع داغ 2 قاشق سوپخوری

- نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا گوشت و سبزی خرد شده و برنج خیس شده را با نمک و فلفل زردچوبه خوب ورز می دهیم سپس باقلا را اضافه نموده و کمی ورز داده و به اندازه پرتقال گلوله ای برداشته وسط آن را آلو قرار داده و فشرده می کنیم تا وا نرود. سپس کره و پیاز داغ و کمی زردچوبه را تفت داده و آب ریخته تا جوش آید و کوفته ها را دانه، دانه در آب قرار داده تا کاملاً پخته شود و با نعناع داغ آن را تزئین می کنیم.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۳:٥٧ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۳/٢٥