اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده 500 گرم

سیر رنده شده 3 حبه

جعفری
خرد شده 3 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ 2 عدد

نمک و فلفل به مقدار
لازم

مغز نان باگت 1 پیمانه

شیر نصف پیمانه

پودر پنیرپارمیسان
2 قاشق سوپ خوری

پنیر فیلافیلا 100 گرم

پودر سوخاری 1
پیمانه

پودر آویشن یا اوگانو 1 قاشق چای خوری

گوجه فرنگی 4 تا 5
عدد

قارچ دکمه ای یا صدفی 200 گرم


روش تهیه:

گوشت چرخ
کرده را در کاسه ای بریزید و سیر، جعفری، تخم مرغ، نمک و فلفل را نیز به آن
بیفزایید و کاملا ورز دهید.

سپس مغز نان باگت را در شیر خیس نمایید و به
مواد بالا اضافه نمایید.

در پایان، پودر پنیر پارمیسان را بیفزایید و ورز
دهید.

حالا به اندازه یک گردو از مواد گوشتی بردارید، یک حبه از پنیر فیلا
فیلای خرد شده در وسط کوفته قرار دهید و کوفته را به دور آن گرد کنید.

آرد
سوخاری را با پودر آویشن مخلوط کنید و کوفته ها را در آرد سوخاری
بغلتانید.

سپس آن ها را در روغن داغ سرخ کنید.

گوجه فرنگی ها را نیز
رنده نمایید و در قابلمه ای بریزید.

اکنون قارچ ها را ورقه کنید و با آبلیمو
و روغن تفت دهید و به گوجه فرنگی ها بیفزایید.

در پایان کوفته ها را درون
سُس گوجه فرنگی و قارچ قرار دهید تا مزه دار و کاملاً پخته شوند.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٤:٠٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۳/٢٥