کوفته‌ ماهی‌ - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

کوفته‌ ماهی‌

کوفته‌ ماهی‌● مواد لازم‌:
▪ گوشت‌ ماهی‌ چرخ‌ کرده‌: ۲۵۰ گرم‌
▪ تخم‌ مرغ‌:
۱ عدد
▪ برنج‌ پخته‌ شده‌: ۱ پیمانه‌
▪ سبزی‌ شامل‌ (تره‌ - شوید - مرزه‌ -
ترخون‌): به‌میزان‌ کافی‌
▪ نمک‌ و فلفل‌ و زردچوبه‌: به‌ میزان‌ کافی‌

پیاز: ۱ عدد
● طرز تهیه‌:
در ابتدا باید گوشت‌ ماهی‌ کاملا چرخ‌ شود،گوشت‌
ماهی‌ چرخ‌ شده‌ را به‌ همراه‌ برنج‌ پخته‌ وسایر مواد یعنی‌ نمک‌ و فلفل‌،
زردچوبه‌، تخم‌مرغ‌و سبزیجات‌ خرد شده‌، خوب‌ با هم‌ مخلوط کنید وکوفته‌ها را به‌
صورت‌ گلوله‌ در آوردید، آن‌ گاه‌ درظرفی‌ مقداری‌ پیاز سرخ‌ شده‌ و آب‌ و رب‌
گوجه‌فرنگی‌ بریزید و کوفته‌ها را در آن‌ قرار دهید تابپزد، بعد از نیم‌ ساعت‌
کوفته‌ ما آماده‌ است‌

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٤:٠٥ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۳/٢٥