اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

کوفته مرغ با جو پرک
مواد لازم :

 

نصف سینه  مرغ

برنج پخته شده : ۳۰۰ گرم

جو پرک :۱ لیوان

پیاز : ۱ عدد متوسط

تخم مرغ : ۱ عدد

آرد نخود چی : ۳ قاشق غذا خوری

زرشک : ۲ قاشق غذا خوری

شوید خشک : ۳قاشق

ترخون خشک : ۱ قاشق

لیمو خشک (عمانی) : ۱یا ۲ عدد

نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه و زرد چوبه

چوب دار چین : در صورت تمایل ۲ عدد

مواد سس : ۲ عدد پیاز + ۳ قاشق روغن + ۱ قاشق چایخوری زرد چوبه + ۴ قاشق جو
پرک

آب : به مقدار لازم

طرز تهیه : گوشت و برنج را یک بار با چرخ گوشت چرخ کرده وبابقیه مواد مخلوط می
کنیم. (به جز لیمو عمانی) مواد را خوب ورز داده و به شکل گلوله های درشت در می
آوریم. می توانید داخل کوفته از گردو یا تخم مرغ آبپز یا هرچه دوست دارید استفاده
کنید.

طرز تهیه سس : ۲ تا پیاز را خلال باریک کرده وبا روغن کمی سرخ می کنیم تا نرم
شده و تغییر رنگ بدهد. زرد چوبه را اضافه کرده و تفت می دهیم. چوب دارچین و حدود ۴
لیوان آب ریخته و می گذاریم ۱۵ دقیقه بپزد.کوفته ها را در سس ریخته و اگر آب لازم
بود اضافه می کنیم آب تا جایی لازم  است که روی کوفته را بگیرد کمی سبزی خشک و
لیمو  و نمک را اضافه و می گذاریم ۲۰ دقیقه بپزد. ۱۰دقیقه آخر جو را اضافه می کنیم
تا کمی لعابدار شود.

نکته : اندازه نمک و ادویه بسته به میل شماست .

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۸:٢۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/٤/۱٦