اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

کو کو سیب زمینی با جو
پرک
مواد لازم :

 

سیب زمینی : ۵۰۰  گرم آبپز شده 

تخم مرغ : ۱ عدد

جو پرک : ۴/۱ پیمانه (جو دو سر یا چاودار)

نمک ـ فلفل ـ زرد چوبه ـ پودر تخم گشنیز ـ پودر زیره سبز ـ فلفل سیاه هر کدام ۱
قاشق چایخوری

کاهو :  چند برگ خرد شده

پیاز : ۲ عدد متوسط

روغن برای سرخ کردن

جو پرک : مقداری برای سرخ کردن مواد

طرز تهیه : پیاز را با کمی روغن سرخ می کنیم. مقداری که نرم شد ادویه ها را
اضافه و تفت می دهیم. حالا کاهو را ریخته و دوباره تفت می دهیم تا نرم شود. وقتی
آماده شد می گذاریم کمی خنک شود.

سیب زمینی ها را پوست گرفته و رنده می کنیم. تخم مرغ و نمک و کاهوی سرخ شده و
۴/۱ جو پرک را به سیب زمینی اضافه و خوب مخلوط می کنیم. در اینجا اگر دوست داشته
باشید می توانید کمی زرد چوبه برای خوشرنگ شدن اضافه کنید و مواد را باز مخلوط
کنید.

مواد را شکل داده و اول در جو پرک زده و بعد در روغن سرخ می کنیم.

نکته: درصورت نداشتن جو دوسر از جو پرک معمولی استفاده کنید. اما مواظب نمک غذا
باشید چون جو پرک معمولی کمی شور است

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۸:٢٢ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/٤/۱٦