بر - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

بر

مواد لازم:
- اسفناج 5/0 برگ
- پیاز 1 عدد بزرگ
- سیر 2 یا 3 پر
- نمک و فلفل زردچوبه به مقدار لازم
- ماست به مقدار دلخواه
- زعفران برای تزیین

* طرز تهیه:
1- اسفناج را پاک کرده، به دقت بشویید و آن را خرد کنید.
2- اسفناج را در قابلمه بریزید و بگذارید با حرارت ملایم با آب خودش به آرامی بپزد. (حدوداً 10 الی 15 دقیقه) تا آبش بخوردش برود.
3- پیاز را خرد کنید و با مقدار کمی روغن (روغن حیوانی ارجح است.) آن را سرخ نمایید. به آن سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس اسفناج پخته را همراه با نمک و فلفل به آن افزوده، کمی تفت دهید.
4- برانی را با کمی ماست مخلوط کنید و در ظرف بکشید و روی آن را با ماست و زعفران حل شده در مقدار کمی آب جوش تزیین کنید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:۳٥ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸
تگ ها : انواع برانی