اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

آش عدس بلغور

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

عدس                            200 گرم

بلغور گندم                     200 گرم

پیاز داغ                          2 قاشق غذاخوری

سیب ‏زمینی                 1 عدد

نمک، فلفل، زردچوبه     به میزان لازم

نعنا داغ برای تزیین       به میزان لازم

طرز تهیه:

* عدس و بلغور را با 2 لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا پخته
شود.

* سپس زردچوبه را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و فلفل و پیاز
داغ را به آن اضافه  کرده، به صورت داغ در آش در حال جوش بریزید.

* بعد از چند جوش مقداری نمک اضافه کنید.

* سپس سیب ‏زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و در آش بریزید تا پخته
شود.

* بعد از آن که آش پخته و لعاب دار شد، آن را در ظرف کشیده روی آن
نعنا داغ بریزید و با لیموترش تازه سرو کنید.

 

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱:۳٥ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢۱