اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

طرز تهیه اشکنه کشک

مواد لازم:

- پیاز 1 عدد متوسط
- گردوی خرد شده یک قاشق مرباخوری
- کشک ساییده 3 تا 5 قاشق غذاخوری
- نعناء خشک یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار
لازم

طرز تهیه:
1- پیاز را خلال کرده، با مقدار کمی روغن آن را سرخ کنید و به آن
کمی زردچوبه بزنید.
2- به پیاز داغ، نعناء خشک را اضافه کنید و سر و تفت دهید.
(مراقب باشید نعناء نسوزد).
3- یک لیوان آب روی نعناء داغ بریزید و کشک را به آن
اضافه کنید به آن نمک و فلفل بزنید. پس از آن که چند جوش زد، گردو را اضافه کنید و
آن را از روی گاز بردارید

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱:۳۸ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢۱