اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

آش کاچی

طرز تهیه "آش کاچی"
آش کاچی :
مواد لازم:
بلغور گندم 200 گرم
نمک بمیزان لازم
پونه ی خرد کرده 2 ق س
سیر له شده 1 بوته
روغن
محلی یا کره 50 گرم
کشک سائیده 2 پیمانه
گردوی آسیاب شده 100 گرم
روش
تهیه:
بلغور گندم را در قابلمه ی مناسبی بریزید وهمراه با آب روی حرارت قرار
دهید تا کاملا بپزد.آنگاه نمک را بیفزائید.پونه وسیر را در تابه ای بریزید وبا روغن
محلی یا کره تفت دهید وبه بلغور پخته بیفزائید.سپس کشک را در آش بریزید ومخلوط
کنید.حالا اجاق را خاموش کنید.آش را در ظرف مناسبی بکشید وروی آنرا با گردو تزئین
نمائید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱:۳۸ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢۱