کو - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

کو

مواد لازم:
- هویج 2 عدد متوسط
- تخم مرغ 2 عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم

* طرز تهیه:
1- هویج را شسته، پوست آن را بگیرید و از رنده ریز رد کنید.
2- تخم مرغها را در شرفی بشکنیذد و آنها را کاملاً هم زده، به آن هویج رنده شده را بیفزایید. و به آن نمک و فلفل بزنید و کاملاً مخلوط کنید.
3- دو قاشق روغن را در تابه ای مناسب بریزید و آن را کاملاً داغ کنید. سپس مایه کوکو را به آن اضافه نمایید و درِ تابه را بگذارید و حرارت شعله را کم کنید تا کوکو مغز پخته شود. سپس آن را برش زده، زیر و رو کنید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:۳٦ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸
تگ ها : انواع کوکو