اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

کله پاچه :
مواد لازم:
* ۱عدد کله گوسفند
* ۴عدد پاچه گوسفند
* ۱عدد
پیاز درشت
*۱ قاشق چای خوری زردچوبه
* نمک به مقدار دلخواه
* فلفل به
مقدار دلخواه
*۴ لیوان آب سرد
* در صورت تمایل ۱۰۰ گرم نخود
ظروف و وسایل
لازم:
یک قابلمه تقریبا ٧ یا ٨ لیتری
طرز تهیه:
طبخ کله پاچه چیزی نیست
بجز گذاشتن آن در دیگ و با حرارت بسیار ملایم پختن. هنر این کار تنها در این است که
آنرا خوب تمیز کنید و هنگام طبخ آنرا زیاد نجوشانید و در عوض روی حرارت بسیار ملایم
آنرا به شکلی دم کنید و استفاده از ادویه کافی که معمولا فقط نمک زردچوبه و فلفل
سیاه و فلفل قرمز هندی است از مهمترین ها ست. شما می توانید کله پاچه پاک کرده
بخرید یا می توانید برای تمیز کردن کله پاچه آنرا در آب گرم گذاشته تا خون آن خوب
از بین برود و این کار را چندبار تکرار کنید تا کله خوب تمیز شود سپس پوست آنرا
کنده و نصفش کنید (آرواره و کله )و داخل آنرا کاملا تمیز کنید .
برای طبخ، کله و
پاچه را با هم در یک قابلمه قرار بدهید و آب به اندازه کافی به آن بیفزاید تا جایی
که نیمی از کله زیر آب برود بعد یک پیاز را پوست بکنید و به چهار پنج تیکه تقسیم
کنید و داخل قابلمه بیندازید همچنین در صورت تمایل می توانید ۱۰۰ گرم یا به اندازه
نیاز نخود هم پای آن بریزید زردچوبه هم بزنید و در دیگ را خوب کیپ کنید، حرارت را
به صورتی تنظیم کنید که آب زیاد نجوشد و یا حتی نیازی به جوشیدن هم نیست، همین که
بتواند درجه آب را به نزدیک صد درجه برساند کفایت می‌کند یا حداکثر و فقط بصورت
خیلی ملایم بجوشد.
شما می توانید کله پاچه را شب بار گذاشته و صبح جهت صبحانه
نوش جان کنید .
حتما کله پاچه را قبل از بردن سر سفره تمیز کنید و تنها گوشت های
قابل خوردن را در ظرف بریزد و استخوان و ضایعات آنرا قبل از سرو کردن از آن جدا
کنید.
همراه کله پاچه از لیمو ترش هم استفاده کنید

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱:۳٩ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢۱
تگ ها : کله پاچه