اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

گوشتابه

معروف است خوردن این غذا مرده را زنده می کند از بس مقوی است.
یک
قاشق آرد رو با پیاز داغ تفت بدهید و کمی ادویه بهش بزنین که توی روغن عطرش در
بیاد. بعد شنبلیله بهش اضافه کنین و دقت کنین که شنبلیله نسوزه .
گوشت چرخ کرده
رو توی آب سرد بریزین و هم بزنین تا کاملا در آب مخلوط بشه و حالت گلوله گلوله
نداشته باشه ، بعد این مخلوط رو به پیاز داغ و .. اضافه کنین، بگذارین نیم ساعت
بپزه تا گوشت پخته بشه. بعد سیب زمینی رو قطعه قطعه کنین و بهش اضافه کنین. رب هم
بهش بزنین .
آخر کار، تخم مرغ رو هم بزنین و توی این مخلوط بریزین .
نکته
:
می شه گوشت چرخ کرده رو قل قلی کرد و بهش اضافه کرد. منتها باید به این گوشت
پیاز رنده شده هم بزنین .
می شه تریدش کرد و مثل آبگوشت با ترشی بادمجان یا لیته
خورد

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱:٤۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢۱