اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

آش بادمجان

مواد لازم برای 4 تا 6
نفر:
کشک                                       200
گرم
بادمجان                                     1 کیلو گرم
لوبیا‏
سفید                                100 گرم
لوبیا
چیتی                                100 گرم
لوبیا
قرمز                                 100
گرم
نخود                                        80 گرم
بلغور
گندم                               250 گرم
گوشت گوسفندی                   
300 گرم
نمک، فلفل ‏سیاه، ‏زرد چوبه      به میزان
لازم
آب                                           2
لیتر
روغن                   100 گرم
نعنا داغ              1 قاشق سوپ‏ خوری

سیر داغ            1 قاشق غذاخوری
پیاز داغ              4 قاشق
غذاخوری(3عدد)

طرز تهیه:
گوشت را با یک عدد پیاز خام و یک لیتر آب و
فلفل روی حرارت می‏ گذاریم تا کاملاً پخته شود.
سپس گوشت را خارج نموده و ریش
ریش می‏ کنیم.
حبوبات (نخود و لوبیا) را که از شب قبل خیس کرده‏ ایم با مقداری
نمک به آب گوشت اضافه می‏ کنیم تا مغز پخت شوند، بعد بلغور گندم را اضافه می ‏کنیم
تا لعاب بدهد.
بادمجان‏ ها را پوست گرفته و خرد می ‏کنیم و با مقداری روغن، سرخ
کرده، کمی زردچوبه به آن افزوده و بعد به حبوبات اضافه می ‏کنیم.
بعد از چند جوش
نیمی از پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ را به همراه گوشت ریش شده به آش می
‏افزائیم.
وقتی آش‏ جا افتاده و لعاب دار شد، کشک را اضافه نموده هم زده و شعله
را خاموش می ‏کنیم.
آش را داخل ظرف کشیده و روی آن را با پیاز داغ، نعنا داغ،
سیر داغ و کشک تزیین می ‏کنیم

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱:٤٥ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢۱