کو - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

کو

مواد لازم:
- مرغ 2/1 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- پیاز 2 عدد متوسط
- زعفران ساییده سر قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
* طرز تهیه:
1- سینه مرغ را با یک لیوان آب و یک عدد پیاز خلال شده و نمک و فلفل بگذارید بپزد تا آب آن به خوردش برود. پس از سرد شدن، استخوانهای آن را جدا کنید و گوشت آن را با چاقو خرد نمایید.
2- پیاز دیگر را خلال کرده و در روغن سرخ نمایید.
3- تخم مرغها را در شرفی بشکنید و خوب هم بزنید. کمی نمک و فلفل به آن بزنید. سپس زعفران ساییده (که در مقداری آب جوش حل کرده اید.) و پیاز سرخ شده و مرغ خرد شده را که داخل تخم مرغها بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
4- دو قاشق روغن در تابه ای بریزید و بگذارید کاملاً داغ شود. سپس مواد فوق را به آن اضافه کنید و مانند کوکوی سبزی آن را طبخ نمایید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:۳٧ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸
تگ ها : انواع کوکو