اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

آش شله قلمکار

مواد لازم : (برای 4 نفر)

سبزیجات: 500 گرم (شامل جعفری، شوید، گشنیز، اسفناج و پیازچه)

برنچ: 100 گرم
نخود: 100 گرم
لوبیا: 100 گرم
عدس: 100
گرم
گوشت گاو یا گوسفند: 500 گرم
پیاز بزرگ: 3 عدد
زردچوبه: نصف قاشق
چایخوری
روغن، نمک و فلفل به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
نخود، لوبیا و
عدس را 4 تا 5 ساعت در آب بخیسانید. پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا
طلائی رنگ شود. گوشت را نیز خرد کنید و همراه با پیاز تا زمانی که رنگش تغییر کند.
لپه، لوبیا، عدس، زردچوبه، نمک، فلفل و آب داغ را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید
و آن را 1 ساعت روی شعله بگذارید. برنج را بشوئید و آن را به آش اضافه کرده و به
مدت 20 تا 30 دقیقه دیگر حرارت دهید. سبزیجات را شسته و خرد کنید. آنها را نیز در
آش ریخته و 10 تا 15 دقیقه دیگر حرارت دهید. چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید و در
صورت ضرورت در حین کار آب اضافه کنید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱:٤٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢۱