اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

خوراک سوپ جو با پاچه گوسفند : مواد لازم:برای 4 نفر

· جوی پوست کنده یا پرک شده:1
پیمانه

· گشنیز و جعفری پاک شده:200 گرم

· هویج فرنگی متوسط: 1 عدد

· قارچ خلال شده: 100 گرم

· پونه کوهی:1 قاشق مربا خوری

· دویه جات(نمک، فلفل، زرد چوبه، دارچین،
زنجبیل): به مقدار لازم

· روغن زیتون یا روغن مایع: 5 تا 7 قاشق
غذاخوری

· پیاز متوسط: 1 عدد

· آب لیمو ترش تازه: به مقدار لازم

· پاچه گوسفند:1عدد

طرز تهیه: ابتدا جو را پاک کرده و به همراه چند
لیو ان آب، روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد، سپس پیاز خلال شده و هویج رنده شده
را به آن اضافه کنید، پس از چند چوش خوردن قارچ رنده شده یا خلال شده را به همراه
گشنیز و جعفری خرد شده، پونه کوهی، نمک، فلفل و سایر ادویه جات و در آخر پاچه رابه
آن افزوده، حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا جا بیفتد. برای جا افتادن غذا، بهتر
است آن را به مرور به هم زنید. سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده و به همراه روغن زیتون
و آب لیمو ترش تازه میل کنید. این سوپ را به عنوان یک وعده غذایی می توان مصرف
کرد.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱:٥٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢٩