اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

طرز تهیه مرباجات خام : مقداری از میوه جات فصل مانند:

· هویج ، سیب ، موز ، به و ... را درشت رنده کرده
و یا ریز خرد کنید (بطوری که آب نیفتد) و با یک قاشق مربا خوری عسل و یک قاشق غذا
خوری پودر بادام خام پوست کنده مخلوط کنید. درصورت تمایل ، می توانید آب نصف لیمو
ترش تازه شیرازی را به مخلوط آماده شده اضافه کنید و آن را میل کنید. می توانید هر
روز یک نوع مربا تهیه کرده میل کنید.

· مربای توت فرنگی:

توت فرنگی‎‎‎ها را شسته، برگهای اضافه را جدا
نموده و در مقابل جریان هوا قرار داده تا آب آن کاملا تبخیر گردد و هیچگونه آبی
نداشته باشد. سپس آنها را در ظرفی شیشه‎‎‎ای ریخته، بر روی آنها عسل بریزید تا سطح
توت فرنگی‎‎‎ها را کاملا بپوشاند. سپس ظرف را یک هفته در یخچال قرار داده پس از آن
آماده خوردن است. در موقع سرو کردن، یک مقدار هل آسیاب شده، روی آن بپاشید.
می‎‎‎توانید لای توت‎‎‎فرنگی‎‎‎ها، پودر چهار مغز بریزید.

مربای زردآلو ، آلبالو ، گیلاس و تمشک را هم به
همین روش درست کنید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٠٢ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢٩