اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

حلوای مخصوص : مواد لازم

· خرمای مرغوب بدون هسته 800 تا 1000 گرم (یک
جعبه )

· مغز گردوی تازه 150 گرم

· آرد جوانه ی گندم 200 گرم

· دارچین ساییده یک قاشق غذا خوری سر
صاف

· هل ساییده یک قاشق مربا خوری و پودر نارگیل و
پسته از هر کدام یک قاشق غذا خوری (برای تزئین) در صورت تمایل 2تا 3 قاشق غذا خوری
روغن زیتون طبیعی.

طرز تهیه : مغز گردو و دارچین و هل سبز را آسیاب
کرده با آرد جوانه ی گندم خوب مخلوط کنید، پس از آن ، مواد تهیه شده را در یک ظرف
چینی با خرما مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نسبتا"سفتی به دست آید. اگر مواد
آماده شده خیلی سفت شود ، میتوانید چند قاشق گلاب به آن اضافه کنید تا رقیق شود. در
صورت تمایل ، چند قاشق غذا خوری زیتون به خمیر اضافه کرده و دوباره آن را ورز دهید
تا خمیر نرم و براقی به دست آید. مواد به دست آمده را در یک دیس مناسب پهن کنید و
روی آن پودر پسته و نارگیل بپاشید و در آخر، روی دیس را با سلفون بپوشانید و آن را
در یخچال نگهداری کنید ودر موقع لزوم از آن استفاده نمایید

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٠۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢٩