کو - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

کو

مواد لازم:
- تخم مرغ 2 عدد
- فیله ماهی 250 گرم
- پیاز 1 عدد متوسط
- زعفران سر قاشق چایخوری
- نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم

* طرز تهیه:
1- پیاز را رنده کنید و با نمک و فلفل و آبلیمو روی فیله ماهی بریزید و بگذارید ماهی به مدت 2 ساعت در این سس بماند.
2- فیله ماهی را در تابه ای نچسب قرار دهید. در تابه را بگذارید تا ماهی با حرارت ملایم مغز پخته شود. پس از آن که فیله ماهی سرد شد آن را خرد کنید.
3- تخم مرغها را در شرفی بشکنید و به آن نمک وفلفل زده، (چون ماهی نمک دارد.) با چنگال آن را بزنید و ماهی پخته را با زعفران حل شده در مقدار کمی آب جوش به آن اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط نمایید.
4- در یک تابه مقدار کافی روغن بریزید، پس از آن که روغن داغ شد، مایه کوکو را در آن ریخته و مانند

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:۳٧ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸
تگ ها : انواع کوکو