اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

سالاد مخصوص : مواد لازم : برای تهیه ی سالاد مخصوص به شرح زیر است:

  • هویج ، کاهو ، خیار بوته ای ، انواع کلم ( کلم برگ سیفد
    و قرمز ، گل کلم ، کلم قمری و بروکلی) به مقدار لازم.
  • سبزیجات معطر (نعناع ، ریحان ، ترخون ، مرزه و جعفری و
    ساقه ی کرفس) به مقدار لازم
  • جوانه گندم 3 قاشق غذا خوری
  • پیاز کوچک یک عدد
  • مغز بادام خام 10 عدد
  • سیب درختی یک عدد
  • کشمش شسته شده یک قاشق
  • کنجد خام با پوست یک قاشق
  • پونه ی کوهی یک قاشق مربا خور
  • لیمو ترش تازه (بندری یا شیرازی)
  • روغن زیتون طبیعی 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه : همه ی مواد را ریز خرد کرده و یا درشت
رنده کنید و در ظرف چینی یا لعابی بریزید و سپس جوانه ها را به آن اضافه کنید. کمی
نمک و لیمو ترش تازه و روغن زیتون روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٠٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢٩
تگ ها : سالاد ؟//؟