اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

سوپ کرفس : مواد لازم : برای تهیه ی سوپ کرفس به شرح زیر است.

· ساقه ی کرفس ضیخم و سبز 3تا4 عدد

· ساقه ی ترد کرفس 1تا 2 عدد

· جوانه ی ماش 2 قاشق غذا خوری

· سیر متوسط یک حبه

· خیار بوته ای 1 عدد

· جعفری 20 شاخه

· مغز گردو 5 عدد

· هویج فرنگی کوچک 1 عدد

· لیمو ترش تازه به مقدار دلخواه

· روغن زیتون 3 تا 4 قاشق سوپ خوری

· نعناع خشک 1 قاشق مربا خوری

· نمک به مقدار لازم

طرز تهیه : ابتدا ساقه های ضیخم کرفس را آب
بگیرید و در یک ظرف چینی یا لعابی بریزید، بعد ساقه ی ترد کرفس و هویج و خیار را
رنده کرده و پس از آن ، جعفری را خرد کنید و در آخر ، سیر را رنده کرده و با بقیه ی
مواد مخلوط کنید. و هم بزیند. مقداری نمک به آن اضافه کنید و گردو و روغن و نعناع
خشک را روی سوپ بریزید و بعد میل کنید و خوب بجوید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٠٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢٩
تگ ها : سوپ کرفس