اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

خوراک مخلوط : مواد لازم : برای تهیه ی خوارک مخلوط به شرح زیر است:

  • هویج فرنگی متوسط 1 عدد
  • ساقه ی ترد کرفس 1 شاخه
  • جوانه ی گندم 1 قاشق غذا خوری
  • جوانه ی عدس 2 قاشق غذا خوری
  • جوانه ی ماش 2 قاشق غذا خوری
  • کاهو 4 برگ متوسط
  • مغز بادام خام 10 عدد
  • مغز گردو خام 2 عدد
  • مغز پسته خام 10 عدد
  • مغز فندق خام 10 عدد
  • جعفری خرد شده 4 قاشق غذا خوری
  • گوجه فرنگی رسیده 1 عدد
  • پونه ی کوهی یا نعناع خشک 1 قاشق مربا خوری
  • سیر متوسط 1 حبه
  • کشمش شسته شده 1 قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون طبیعی نصف استکان
  • لیمو ترش تازه به مقدار لازم
  • پودر نارگیل 1 قاشق غذا خوری
  • آب زعفران 1 قاشق مربا خوری

طرز تهیه : همه ی مواد (به جز کشمش ، پودر نارگیل
، لیو ترش و پونه) را با هم مخلوط و چرخ کنید ، سپس نمک به آن اضافه کرده و خوب
مخلوط نمایید. پس از آن ، مواد تهیه شده را در در یک ظرف چینی ریخته با پودر نارگیل
و پ.نه و روغن زیتون تزئین کنید و در آخر ، آب زغفران را روی آن بریزد و بعد میل
نمایید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٠٥ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢٩