اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

حلوای مخصوص جوانه ی گندم : مواد لازم

  • رطب سیاه بدون هسته یک کیلو گرم
  • آرد جوانه ی گندم پنج قاشق غذا خوری
  • ارده یک لیوان
  • پودر گردو پنج قاشق غذا خوری
  • پودر نارگیل یک قاشق غذا خوری
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • هل سبز ساییده یک قاشق مربا خوری
  • طرز تهیه : ابتدا پودر جوانه ی گندم را به همراه هل
    ساییده و پودر گردو ، در داخل مخلوط کن ریخته ، کاملا" مخلوط کنید. سپس در ظرفی
    مناسب ، خرما و ارده را کاملا" با یکدیگر مخلوط نمایید ، به طوری که همانند خمیر
    معمولی ، یکنواخت شود. در هنگام مخلوط کردن ، مخلوط جوانه ی گندم ، هل و پودر گردو
    را به مرور به آن اضافه کنید ، آنگاه آنرا در یک دیس با بشقاب مناسب پهن کرده ، روی
    آنرا با پودر نارگیل ، تزئین نمایید. این حلوا یک دسر فوق العاده و بسیار انرژی زا
    است.
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٠٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢٩