اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

حلیم جوانه گندم : مواد لازم :

  • جوانه ی گندم 100 گرم
  • مغز گردو 50 گرم
  • ارده 2 قاشق غذا خوری
  • عسل 1 قاشق غذا خوری
  • دارچین 1 قاشق چای خوری
  • آب زغفران 1 قاشق مربا خوری

طرز تهیه : ابتدا جوانه ی گندم و مغز گردو را چرخ
کرده و پس از آن ، با یک قاشق ارده مخلوط کنید و در یک پیش دستی برگی شکل پهن کنید
و با نوک قاشق آن را حالت دهید. سپس یک قاشق عسل روی مواد تهیه شده ، بریزید به
گونه ای که همه جای آن را بپوشاند. بعد ارده ی باقی مانده را روی عسل بریزید و در
آخر دارچین را روی ارده بپاشید و آب زغفران را به آن اضاف کنید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٠٧ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢٩