اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

دلمه فلفل و دلمه گوجه فرنگی : مواد لازم :

· فلفل دلمه ی و گوجه فرنگی 200 گرم

· جوانه ی گندم 4 تا 5 قاشق غذا
خوری

· جوانه ی ماش 4 تا 5 قاشق غذا خوری

· مغز گردو 100 گرم

· هویج فرنگی متوسط 1 عدد

· سبزیجات معطر خرد شده 4 قاشق غذا
خوری

· پیاز کوچک 1 عدد

· ساقه ی ترد و کوچک کرفس 1 شاخه

· سیر متوسط ا حبه

· نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

· لیمو ترش تازه به مقدار لازم

· روغن زیتون 2 تا 3 قاشق سوپ خوری

· آب زغفران 1 قاشق مربا خوری

طرز تهیه : ساقه ی کرفس ، هویج ، مغز گردو ،
جوانه ها و سیر را چرخ کنید و پس از آن ، پیاز را به صورت ریز خلال و سپس سبزیجات
را به آن اضافه کنید و در آخر ، لیمو ترش و روغن زیتون و آب زغفران و نمک و فلفل را
به آن ها بیفزایید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود. در این مرحله ، داخل فلفل و گوجه
فرنگی را خالی و از مواد موجود پر کنید و درب فلفل و گوجه فرنگی را بگذارید و به
مدت 30 دقیقه در یخچال نگهدارید و بعد آن را همراه با لیمو ترش تازه میل
کنید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٠٧ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢٩