اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

دسر کدو حلوایی : مواد لازم

  • کدو یک کیلو گرم
  • عسل دو قاشق غذا خوری
  • هل سبز ساییده یک مثقال
  • گلاب چهار قاشق غذا خوری
  • زغفران ساییده دو گرم
  • مخلوط خلال پسته یا بادام و پودر نارگیل مجموعا" چهار
    قاشق غذا خوری
  • دارچین یک قاشق چای خوری

طرز تهیه : کدو حلوایی را به قطعات مناسب تقسیم
کرده ، آنها را بخارپز کنید ، سپس زغفران را با گلاب مخلوط نموده و به همراه عسل ،
هل ساییده و دو قاشق مخلوط خلال پسته یا بادام و پودر نارگیل به کدو حلوایی بخارپز
شده ، بیفزایید. آنگاه انها را کاملا" با یکدیگر مخلوط نمایید تا یکنواخت شود. ظرف
را تکان دهید تا سطح مواد صاف شده ، سپس دو قاشق از مخلوط خلال پسته یا بادام و
پودر نارگیل و دارچین را روی دسر ریخته ، آنرا به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا
خودش را بگیرد. (صبح بصورت ژلاتین در می آید) مصرف کنید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٠۸ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢٩