اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

جوانه ی گندم : مواد لازم:

  • گندم تازه با پوست 300 گرم
  • کیسه ی نخی سفید و کاملا" تمیز یک
    عدد

طرز تهیه : گندم را تمیز کرده ، شسته و با آب
ولرم به مدت 48 ساعت خیس و هر روز آب آن را نیز عوض کنید. به محض آن که گیاهک گندم
، سفیدک زد و شروع به ریشه زدن نمود، آن را تمیز بشویید و در یک کیسه ی نخی ریخته و
کیسه را مرطوب نمایید. پس از 24 ساعت ، جوانه یا ریشه ی گندم را به خوبی خواهید
دید. در این حال میتوانید هر روز چند قاشق از آن را به سالاد خود اضافه کرده ، میل
کنید.

این جوانه سرشار از ویتامین E بوده ، برای رفع
اختلالات ماهانه ی خانم ها ، ضعف تخمدان و تخمک گذاری فوق العاده مفید بوده ،
همچنین برای ضعف غدد جنسی در آقایان بسیار سودمند است.

توجه : برای رشد بیشتر جوانه ی گندم ، میتوانید
هر روز با آب پاش ، کیسه ی نخی ای را که جوانه ها در آن ریخته اید ، مرطوب
کنید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٠٩ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢٩