اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

جوانه ی جوی دو سر : مواد لازم:

  • جوی دو سر 500 گرم
  • کیسه ی نخی سفید و کاملا" تمیز یک
    عدد

طرز تهیه : جوی دو سر را تمیز کرده ، شسته و با
آب ولرم به مدت 48 ساعت خیس و هر روز آب آن را نیز عوض کنید. به محض آن که گیاهک
جو، سفیدک زد و شروع به ریشه زدن نمود، آن را تمیز بشویید و در یک کیسه ی نخی ریخته
و کیسه را مرطوب نمایید. پس از 24 ساعت ، جوانه یا ریشه ی جو را به خوبی خواهید
دید. در این حال میتوانید هر روز چند قاشق از آن را به سالاد خود اضافه کرده ، میل
کنید.

توجه : برای رشد بیشتر جوانه ی جو ، میتوانید هر
روز با آب پاش ، کیسه ی نخی ای را که جوانه ها در آن ریخته اید ، مرطوب
کنید.

جوانه ی جوی دو سر بین همه ی جوانه ها ، خوش مزه
ترین است و میتوان آن را همراه با سالاد فصل به میزان 5 تا 7 قاشق غذا خوری میل
کرد. این جوانه ، حاوی بیشترین ویتامین های گروه B و برای ناراحتی اعصاب و ناراحتی
پوست و مو مفید است

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:۱٠ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢٩