اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

کلم پلوی برگ : مواد لازم : برای 5 – 6 نفر

  • کلم برگ خرد شده 250 گرم
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
  • شوید پاک شده 250 گرم
  • سیر 3 حبه
  • قارچ خرد شده 4 پیمانه
  • سیب زمینی درشت 250 گرم
  • نمک 1 عدد
  • هل ، دارچین ، زعفران و زیره به مقدار لازم
  • روغن مایع 6 تا 7 قاشق غذا خوری

طرز تهیه : ابتدا قارچ ، کلم ، پیاز ، سیر و گوجه
فرنگی را به طور جداگانه به صورت ریز خرد کنید و همه را به همراه یک لیوان آب در
قابلمه ریخته و آن را روی حرارت مناسب بگذارید تا به جوش بیاید و آرام آرام بپزد.
نمک و ادویه جات لازم و در انتها ، روغن مایع را به آن بیفزایید و صبر کنید تا بپزد
و خوب جا بیفتد. برنج را نیز آب کش کنید و کف قابلمه را کمی روغن ریخته ، سپس سیب
زمینی های حلقه شده را در کف آن بچینید و برنج ها را روی آن بریزیدو بعد شوید و
دیگر مواد پخته شده را لا به لای آن اضافه نمایید و بگذارید دم بکشد. هنگام کشیدن
غذا کمی روغن روی آن بریزید و با کف گیر آن را خوب هم بزنید تا دون شود. در آخر ،
غذا را در دیس کشیده و استفاده نمایید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:۱٠ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢٩