خو - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

خو

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 350 گرم

هویج پخته نگینی خرد شده: 2 عدد
نخود فرنگی پخته: 1 پیمانه
پیاز نگینی خرد شده: 1 عدد
فلفل دلمه ای خرد شده: 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپخوری
سرکه: 1 قاشق سوپخوری
شکر: 1 قاشق چایخوری
ادویه: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن: 1 قاشق سوپخوری
سیب زمینی متوسط: 4 عدد
شیر یک دوم پیمانه
کره: 50 گرم
گوجه فرنگی: 1 عدد
طرز تهیه: پوره سیب زمینی نصفی از کره را در تابه ریخته بعد سیب زمینی آب پز شده را به آن اضافه کرده هم می زنیم بعد شیر را به آن اضافه کرده مواد را هم می زنیم تا با هم مخلوط شود.
طرز تهیه: ابتدا پیاز را در تابه ریخته تفت می دهیم گوشت را اضافه می کنیم کمی روغن ریخته و تفت می دهیم بعد سرکه و شکر را اضافه می کنیم بعد فلفل دلمه ای و بعد رب را می افزاییم بعد 2 لیوان آب ریخته و می گذاریم تا بپزد وقتی آب غذا کشیده شد نخود فرنگی پخته شده و هویج پخته شده را به آن اضافه کرده در ظرف مخصوص فر گذاشته بعد پوره سیب زمینی را که آماده کرده ایم به وسیله قیف و ماسوره به صورت گل دور تا  دور ظرف می زنیم و گوجه فرنگی حلقه شده را روی غذا می چینیم و در فر 350 درجه در طبقه وسط فر به مدت 35 تا 45 دقیقه گذاشته تا روی غذا طلایی شود قبل از آن نیمی از کره را آّ می کنیم

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:۳۸ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸