اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

کباب میگو : مواد لازم

  • میگوی دریایی ( صورتی رنگ ) 1 کیلو گرم
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
  • لیمو ترش تازه ی شیرازی 4 تا 5 عدد
  • زعفران نصف قاشق چای خوری
  • نمک به مقدار لازم
  • سیخ های نیم سانتی متری به مقدار
    لازم

طرز تهیه : ابتدا میگوها را تمیز کرده ، روده ی
آن ها را با شکاف دادن قسمت بالا خارج کنید ، بعد آن ها را تمیز شسته ، در صافی
بریزید تا آب آن خارج شود ، بعد پیاز را خلال ریز کرده با میگوها خوب مخلوط کنید. و
سپس آب لیموی تازه ، روغن زیتون ، زعفران و نمک را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید و
درب ظرف را گذاشته ، در یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد. در آخر آن ها را به سیخ زده
، روی منقل قرار دهید تا کباب شود. توجه : از حرارت زیاد پرهیز کنید ، زیرا میگو هر
چه بیشتر بپزد ، سفت تر می شود.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:۱۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢٩
تگ ها : کباب میگو