اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

روش پخت نان :

دو کیلو آرد، یک مقدار مخمر و یک چانه خمیر ترش(
از نانوایی تهیه نمایید). مخمر را در آب حل نموده و آرد را به خوب ورز داده و خمیر
ترش را هم اضافه کرده و ورز دهید. سپس پارچه ای روی خمیر کشیده آن اضافه نمایید.
‎‎2 ساعت بماند تا ور بیاید. ماهی تابه را روی شعله گذاشته تا گرم شود و بعد خمیر
را در آن پهن می‎‎‎کنید تا بپزد، سپس روی دیگر آنرا هم بر گردانده تا بپزد.- اگر
نان را کشیدید و کش آمد آن نان خوبی نیست، ولی اگر کشیدید و سریع پاره شد، آن نان
خوب است.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:۱٢ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢٩