اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

ارده

 

ارده به کنجد بدون پوست، بوداده و
آسیاب شده‌ای گفته می‌شه که روغن‌گیری نشده.

 

ارده حاوی پروتئین، ویتامین  D ، B  و E  هست.

 

مقدار روغنش هم ۵٠ % و شامل اسیدهای چرب اشباع شده مثل اسید اولئیک هست.

 

ارده نباید طعم و بوی تند داشته باشه.

 

به جای حلوا ارده که معمولا ما به اون حلواشکری می‌گیم، شاید بهتر باشه که از
خود ِ ارده استفاده کنیم.

 

و چون ارده طعم شیرین نداره، اون رو با عسل ترکیب کنیم.

 

 

 

 

 

 

 

ارده شیره رو هم فراموش نکنیم. یعنی  ارده‌ رو با شیره‌ی انگور مخلوط
کنیم.

 

فوق‌العاده خوش‌مزه و پر انرژی.

ارده خود به تنهایی یک ماده غذایی کامل
برای هر وعده غذایی بویژه صبحانه است.ارده فاقد هر گونه افزودنی اعم از شیمیایی و
غیر شیمیایی است و به عبارتی صددرصد طبیعی است .ماده اصلی و تنها ماده تشکیل دهنده
آن کنجد است

نحوه مصرف ارده

 

ارده را به طرق مختلفی می‌توان مصرف
نمود .میتوان آنرا بصورت خالص و بدون هیچگونه افزودنی با نان مصرف کرد و یا مواد
شیرینی از قبیل:عسل،شیره اعم از شیره نبات،خرما،انگور ومربا به آن اضافه نمود.میزان
افزودنی بسته به ذایقه افراد متفاوت است ازارده خوراک بسیار
خوشمزه‌ای بنام اشکنه ارده که غذای بسیار لذیذ و مقوی است تهیه می‌کنند و روش تهیه
آن بدین صورت است که ابتدا مقدار یک و یا دو قاشق غذاخوری ارده و مقداری روغن
ترجیحا روغن حیوانی ومقدار لازم نمک و فلفل داخل ظرفی
ریخته و سپس باندازه یک لیوان آب جوش به آن اضافه کرده و به آرامی مخلوط نموده و با
نان تریت کرده و مصرف مینمایند. اشکنه ارده غذای بسیار مناسبی برای سحری در ماه
مبارک رمضان می‌باشد

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٢:٥۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۸/٢٩
تگ ها : اشکنه ارده