اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

تهیه‌ی بادمجان پلو؛ غذای قزوینی

 


این دستور پخت مربوط به یک غذای محلی در روستای یرک اطراف قزوین است، طرز تهیه‌ی آن را ببینید...

 

 

 

مواد اولیه:

برنج یک کیلوگرم

بادمجان حلقه شده یک کیلوگرم

پیاز سرخ‌شده یک پیمانه

گوشت چرخ‌کرده 500 گرم

گوجه‌فرنگی حلقه شده دو پیمانه یا پنج عدد

رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری

روغن نصف پیمانه

نمک، ادویه و زردچوبه به میزان لازم

 

انرژی کل این پلو 4090 کیلوکالری

 

طرز تهیه:

* بادمجان‌ها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم.

* سپس با پیاز داغ و کمی گوجه‌فرنگی، گوشت تفت می‌دهیم.

* می‌توانیم به همان گوشت سرخ‌شده، رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنیم.

* سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه‌لای آن گوشت، بادمجان و گوجه‌فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می‌کنیم.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٩:٤۳ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧