اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

روش تهیه‌ی مجور کدو؛ غذای کرمانی

 

 

 

 

مواد اولیه:

کدو 500 گرم

پنیر سفید 150 گرم

تخم‌مرغ دو عدد

آرد گندم دو قاشق غذاخوری

روغن مایع دو تا سه قاشق غذاخوری

شوید خردشده دو تا سه قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

* ابتدا کدوها را رنده نموده، بعد تخم‌مرغ‌ها را به آن می‌افزاییم. در ظرفی جداگانه آرد گندم و شوید را مخلوط کرده و به کدوها اضافه می‌کنیم.

 

* در مرحله آخر پنیر رنده شده را افزوده، نمک و فلفل به آن زده و ظرف مناسب فر را با روغن مایع کاملاً چرب کرده و تمام مواد را داخل آن می‌ریزیم و به مدت 30 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم تا روی آن طلایی شود و سپس سرو می‌نماییم.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ٩:٥٦ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧