اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

روش تهیه‌ی جعفری قورمه

 

 این غذای خوشمزه، مخصوص گیلانی‌هاست.  
 

 

مواد اولیه:

جعفری و تره 500 گرم

گوشت 250 گرم

لوبیا چشم‌بلبلی 100 گرم

رب گوجه‌فرنگی و آب‌غوره از هر کدام دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه:

* ابتدا گوشت را خرد کرده و با لوبیا می‌گذاریم بپزد.

* سبزی را شسته پس از این که آب آن کشیده شد خرد می‌کنیم.

* سپس با روغن به آرامی سرخ کرده و هر چند دقیقه یک‌بار سبزی را هم می‌زنیم.

* نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه می‌کنیم.

* پس از این که سبزی سرخ شد رب گوجه‌فرنگی و آب‌غوره را داخل سبزی می‌ریزیم بعد همه مواد را به قابلمه گوشت اضافه کرده و می‌گذاریم به مدت 20 دقیقه غذا جا بیفتد.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱٠:٠٦ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧