اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

تهیه‌ی شش انداز بادمجان این غذا یکی از غذاهای محلی استان گیلان است؛

  

مواد اولیه

بادمجان قلمی بدون تخم پنج عدد

مغز گردو ساییده شده 300 گرم

رب انار دو قاشق سوپ‌خوری

پیاز سرخ کرده چهار قاشق سوپ‌خوری

نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه

* دو تا سه قاشق روغن در قابلمه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم.

* سپس مغز گردوی ساییده شده را در آن تفت می‌دهیم.

* پیاز سرخ کرده و زردچوبه را افزوده و کمی دیگر تفت می‌دهیم.

* دو تا سه پیمانه آب ولرم و رب انار را مخلوط و به مواد اضافه می‌کنیم. نمک و فلفل زده و با حرارت ملایم اجازه می‌دهیم تا خورش به روغن بیفتد.

* در آخر به بادمجان‌هایی که پوست گرفته و به صورت حلقه‌ای خرد کرده‌ایم نمک زده و در آبکش به مدت دو ساعت قرار می‌دهیم تا تلخی آن گرفته شود.

* سپس شسته، خشک نموده و سرخ می‌کنیم.

* آنگاه بادمجان‌ها را به خورش اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا جا بیفتد.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱٠:۱۱ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧