اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

روش تهیه‌ی اسپه شله، آش محلی استان گلستان

 

 

 

مواد اولیه:

برنج یک پیمانه

انار ترش دو پیمانه

سبزی (جعفری، شوید، اسفناج و گشنیز 500 گرم

نعنا خشک دو قاشق غذاخوری

شکر و نمک به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

* برنج را روی حرارت می‌گذاریم.

* سبزی‌ها را پس از شستن، خرد کرده و پس از این که برنج کمی باز شد سبزی و نمک را اضافه می‌کنیم و آش را هم می‌زنیم و می‌گذاریم سبزی‌ها پخته و آش جا بیفتد.

* دانه‌های انار را کمی با گوشتکوب له می‌کنیم تا آب آن گرفته شود و با شکر و نعناخشک مخلوط می‌کنیم.

* پس از پخته شدن آش می‌توانیم مخلوط انار را به آن بیفزاییم و بگذاریم تا خوب جا بیفتد یا این که آش را در ظرف مورد نظر سرو کرده و بعد با مخلوط انار روی آن را تزیین کنیم.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱٠:۱۳ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧