اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

روش تهیه‌ی دیگچه مشهدی

 

 

مواد اولیه

برنج نیم دانه و شکر هر کدام 500 گرم

هل ساییده شده 30 گرم

شیر سه لیتر

زعفران و خلال پسته برای تزیین به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

* برنج را از دو ساعت قبل خیس کرده و بعد داخل آبکش می‌ریزیم تا آب نداشته باشد.

* سپس با شیر مخلوط کرده و دو الی سه ساعت روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش آید و مدام هم می‌زنیم.

* زمانی که مواد به صورت خمیری شکل شد، شکر و هل را به آن افزوده و مجدداً مخلوط می‌کنیم تا شکر کاملاً در آن حل شود. باید مواظب باشیم مواد ته ظرف نچسبد.

* در آخر مواد حاضر شده را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین دم کرده و با زعفران و خلال پسته تزیین می‌کنیم

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱٠:۱٥ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧