پیراشکی - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

پیراشکی

برای 8-6 نفر)

مواد لازم برای تهیه خمیر: آرد 2/1 کیلوگرم ،آب 1 لیوان ،نمک

 

مواد لازم برای تهیه مایع درونی : روغن زیتون 1 لیوان ،گوشت 1عدد گردن گوسفند،پیاز 3 عدد ،گوجه فرنگی 3 عدد ،رب 2 قاشق غذاخوری،قند 2 حبه،نمک و فلفل

 

طرز تهیه:

در یک ظرف گود آرد و نمک وآب را مخلوط کرده و خمیری را تهیه کنید از این خمیر تکه هایی به بزرگی نارنگی جدا کنید و به اندازه یک بشقاب باز کنید در تابه نسوز پشت وروی آنرا سرخ کنید در یک قابلمه دیگر گوشت را همراه با آب بپزید بعد از پخته شدن با دست آنرا تکه تکه کنید .پیازها را هم خرد کرده و با روغن زیتون سرخ کنید گوجه فرنگی خرد شده و رب را اضافه کنید تا زمانی که بوی رب از بین رود به سرخ کردن ادامه دهید گوشت ریز ریز شده،قند ،نمک و فلفل را علاوه کنید و2 دقیقه سرخ کنید ودر لابه لای خمیرها گذاشته و خمیرها را روی هم بگذارید وبا برش دادن انها را سرو کنید

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٤٢ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸