خو - اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

خو

مواد لازم:

گوشت شترمرغ: 200 گرم

سس مایونز: دو قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

سیر: نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

گوشت را قبلا کباب می‌کنیم، سپس روی آن را با سس می‌پوشانیم و بعد روی آن پودر سیر، نمک و فلفل می‌ریزیم. سپس 4 دقیقه هر دو طرف آن را کباب می‌کنیم و در دمای 150 درجه قرار می‌دهیم زمانی که آب آن کشیده شد استیک ما آماده است. همچنین می‌توانید آن را سرخ کنید
  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱۱:٤٤ ‎ق.ظ روز ۱۳۸۸/٦/۱۸