اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

کنگرپلو؛

 

این غذا را می‌توانید به جای گوشت قیمه‌ای با تکه‌های مرغ نیز میل کنید. البته با این تفاوت که مرغ را باید جداگانه پخته و هنگام سرو در لابه‌لای برنج قرار دهید.

 

 

مـواد لازم (برای 4 نفر)

گوشت گوساله قیمه‌ای 300 گرم 370 کیلوکالری

کنگر خرد شده 3 لیوان 75 کیلوکالری

پیاز خرد شده 1 لیوان 25 کیلوکالری

برنج 3 لیوان 720 کیلوکالری

روغن ذرت  قاشق غذاخوری 270 کیلوکالری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران به میزان دلخواه 0 کیلوکالری

 

 

طـرز تـهـیـه:

ابتدا پیازهای خردشده را در روغن ذرت تفت دهید، سپس کنگرها را که از قبل شسته و خرد کرده‌اید، افزوده و بعد از اضافه کردن ادویه‌های یاد شده، تکه‌های گوشت را نیز به این محتویات بیفزایید.

بعد از افزودن کمی آب به این مخلوط، بگذارید تا تمامی اجزای تشکیل‌دهنده آن پخته شوند. در قابلمه‌ای دیگر نیز برنج را به مرحله آبکشی رسانده و در لابه‌لای آن از مایه‌ای که آماده کرده‌اید، بریزید. به این ترتیب با گذشت چند دقیقه و دم بردن برنج، کنگرپلوی شما آماده خوردن خواهد بود.

 

 

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱٠:۳٠ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧
تگ ها : کنگرپلو