اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

دوغ ‌پای؛ غذای زاهدان

  

در صورتی که دوغ ‌تان ترش است به این غذا لیموعمانی اضافه نکنید. در غیر این صورت لیموعمانی جزء دیگری است که در تهیه ی دوغ پای به کار برده می ‌شود.

 

مـواد لازم برای 4 نفر

 

گوشت گوساله 300 گرم 500 کیلوکالری

لپه 1 لیوان 240 کیلوکالری

پیاز خرد شده 1 لیوان 25 کیلوکالری

رب گوجه ‌فرنگی  قاشق ‌غذاخوری 000 کیلوکالری

دوغ  لیوان 150 کیلوکالری

روغن آفتابگردان 2 قاشق‌ غذاخوری 180 کیلوکالری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران به میزان دلخواه 0 کیلوکالری

 

 

طـرز تـهـیـه

برای شروع، پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید و بعد از افزودن ادویه‌ ها(البته به غیر از زعفران) و رب، تکه ‌های گوشت و لپه را اضافه کنید و بعد از چند بار هم زدن به جای آب در این محتویات دوغ بریزید و بگذارید تا کاملا پخته شوند.

پس از پخت، دوغ پا را همراه برنج سرو کنید.

 

 

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱٠:۳٧ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧