اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

آبگوشت قنبید

  

 

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

پیاز1 عدد

زردچوبه و ادویه ی کاری به میزان لازم

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری

لوبیا سفید 200 گرم

گندم پوست کنده 100 گرم

گوشت گوسفندی 500 گرم

کلم قمری درشت(قنبید) 2 عدد

نمک به میزان لازم

پودر لیمو عمانی  قاشق سوپ خوری

 

 

روش تهیه

پیاز را خرد کنید و کمی در روغن تفت دهید. آن گاه ادویه را همراه با رب گوجه فرنگی به آن بیفزایید و کمی هم بزنید.

بعد لوبیا سفید و گندم را که حدود 12 ساعت خیسانده اید، اضافه کنید.

سپس گوشت را بیفزایید.

حالا کلم قمری ها را پوست بگیرید و چند قاچ کنید و به مواد فوق اضافه نمایید.

در پایان، آب به قابلمه اضافه کنید تا جایی که روی تمام مواد را بگیرد.

اکنون شعله را ملایم کنید تا حبوبات، گوشت و کلم قمری بپزند.

سپس نمک آبگوشت را اندازه نمایید و پودر لیمو عمانی را بیفزایید.

تمام مواد که پخت و لیمو عمانی هم به مزه ی آبگوشت پیوست، آن را نوش جان فرمایید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱٠:۳٩ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧