اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

شیرازی پلو

 

مواد لازم:

برنج  3پیمانه

ماست نصف پیمانه

زعفران دم کرده 1 قاشق سوپ خوری

شکر  قاشق سوپ خوری

سینه مرغ  عدد

پیاز نگینی خرد شده 1 عدد

نمک، فلف و زردچوبه به مقدار لازم

تخم مرغ 3 عدد

زرشک 3 قاشق سوپ خوری

بادمجان دلمه ای 1 عدد

خلال پسته 1 قاشق سوپ خوری

 

روش تهیه:

برنج را با مقداری نمک و آب به مدت یک ساعت خیس نمایید.

سپس آن را در آب جوش بریزید، آبکش نمایید و با ماست و زعفران مخلوط کنید.

سینه مرغ را با پیاز و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و آب روی حرارت قرار دهید تا مرغ پخته شود، آن گاه آن را از آب خارج و ریش نمایید.

حالا تخم مرغ ها را به برنجی که با ماست، زعفران و شکر ترکیب نموده اید، بیفزایید.

کف ظرف پیرکس را چرب کنید، نیمی از برنج را در آن بریزید و روی آن مرغ ریش شده زرشک و بادمجان های خرد و سرخ شده را قرار دهید و خلال پسته بپاشید.

سپس بقیه برنج را روی آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید.

حالا در ظرف را بگذارید و به مدت یک ساعت در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده است، قرار دهید تا برنج دم بکشد و در سطح پایین ظرف طلایی شود.

اکنون پلو را در دیس برگردانید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱٠:٤۳ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧
تگ ها : شیرازی پلو