اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

آش شیر (تبریز، دریان)

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

شیر  لیتر

گندم پوست کنده 300 گرم

نخود 60 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

کشمش بی ‏دانه، گردو، بادام جهت تزیین

 

 

طرز تهیه:

گندم را از شب قبل خیس نمایید و با یک لیتر آب به همراه نخود روی حرارت قرار دهید تا زمانی که نخود پخته شود و گندم کاملاً لعاب دار شود.

سپس کمی نمک اضافه نمایید تا زمانی که آب حبوبات کشیده شود.

در این زمان شیر را بیفزایید و شعله را ملایم نمایید تا آش غلیظ شود.

در پایان، آش را در ظرف کشیده روی آن مقدار قابل توجهی کشمش شسته شده و گردو و بادام بریزید.

در کنار این آش معمولاً فالوده ی خانگی سرو می‏ شود.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱٢:۱۸ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧