اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

آش ماستی (سبزوار)

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

ماست پُرچرب 500 گرم

رشته 200 گرم

اسفناج یا برگ چغندر 500 گرم

تره 150 گرم

نعنا 5 گرم

نمک و فلفل به ‏میزان لازم

 

طرز تهیه:

اسفناج خرد کرده را با مقداری آب جوش نیم‏ پز کنید.

سپس رشته را به آن اضافه کنید.

بعد از آن که رشته نرم شد، تره و نعنا تازه را داخل مخلوط کن بریزید و برای آن که بهتر مخلوط شود چند قاشق ماست اضافه کنید.

سپس مخلوط سبزی و ماست را به آش اضافه نموده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید و در همین لحظه شعله را خاموش کنید تا آش سرد شود.

این آش به ‏صورت سرد سرو می ‏شود و معمولا کنار آن، سر سفره، کوکوسبزی هم گذاشته می شود

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱٢:٢٥ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧