اشپزی ایرانی.غذاهای محلی.انواع کوکو.اش.پلو.خورش.ابگوشت.کباب.شامی.شیرینی.بستنی.کوفته.دلمه.برانی.مربا.فالوده.شربت.حلوا.

 

آش آلو (ساوه)

 

مواد لازم:

 

پیاز داغ 2 قاشق سوپ خوری

نمک فلفل وزردچوبه به میزان لازم

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری

نخود 100 گرم

لوبیا چیتی 150 گرم

آلوی بخارا 300 گرم

رشته آش 200 گرم

 

 

 

روش تهیه:

پیاز داغ را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و ادویه ها را به همراه رب گوجه فرنگی کمی تفت دهید.

سپس نخود و لوبیا را که از 12 ساعت قبل خیسانده اید، به ظرف اضافه نمایید و حدود 2 لیتر آب روی آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حبوبات پخته شود.

حالا آلوها را که یک ربع خیسانده اید، به آن بیفزایید و پس از گذشت 15 دقیقه، رشته آش را اضافه کنید.

پس از آن که رشته ها نرم و آش لعاب دار شد، شعله را خاموش نمایید.

  
نویسنده : فرزانه (ربابه)دریاباری ; ساعت ۱٢:۳٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٧